Ochrana osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁKAZNÍKA

STREFA s.r.o. je provozovatelem eshopu www.strechylevne.cz a www.e-prefa.cz. Prohlašujeme, že veškeré osobní údaje jsou přísně důvěrné a chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.


ÚDAJE KTERÉ SCHROMAŽĎUJEME

Pro realizaci objednávky na našich webech, či registraci do obchodního systému, potřebujeme od Vás poskytnout následující osobní údaje: Jméno a příjmení, email, telefoní číslo, fakturační adresu, případně dodací adresu, pokud není shodná s fakturační. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás. Pro přihlášení k odběru novinek (newslatteru) potřebujeme poskytnout pouze Vaši emailovou adresu. Při využití formuláře pro "Dotaz na prodejce" je vyžadováno uvést Váš email a telefonní kontakt, abychom Vám mohli následně odpovědět.


K ČEMU ÚDAJE POUŽÍVÁME

Poskytnuté informace slouží pro realizaci obchodní transakce na našich webech, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, následného dodání zboží, či komunikaci. V případě odběru novinek (newslatterů), slouží pouze pro zasílání novinek a akcí, které probíhají na našich eshopech, nebo kamenných prodejnách. Od zasílání novinek se lze kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz v emailu, nebo přímo na webu. Také je možnost zaslat žádost o odhlášení na zákaznický email obchod@strechylevne.cz, nebo obchod@e-prefa.cz.


OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.


PŘÍSTUP K OSOBNÍM ÚDAJŮM A JEJICH EDITACE

Veškeré osobní údaje, které jste nám poskytli při vyplnění registračního formuláře, můžete editovat ve Vašem uživatelském profilu. Pokud jste u nás vytvořili objednávku bez registrace, můžete své údaje změnit buď telefonicky na číslech +420 774 44 88 66, +420 774 44 80 66, nebo prostřednictvím emailu obchod@strechylevne.cz, obchod@e-prefa.cz.


PO JAK DLOUHOU DOBU JSOU INFORMACE UCHOVÁNY

Veškeré informace, které nám svým souhlasem poskytnete jsou u nás uchovávány po dobu 3 let. Poté jsou z naší databáze buď smazány, nebo v případě Vaše souhlasu prodlouženy na následující 3 roky.


 

Rozvoz zboží po celé ČR